وردپرس یا html | با کدام طراحی سایت را انجام دهیم؟ در حال حاضر دو روش برای راه اندازی وب سایت زیبا و کار آمد وجود دارد. 1-شما می‌توانید با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس وب سایت خود را راه اندازی کنید حتی اگر دانش کد نویسی نداشته باشید. 2-می‌توانید با استفاده از زبان‌های برنامه نویسی مخصوصاً html یک وب سایت راه اندازی کنید.

در حال حاضر با رشد فناوری‌های تحت وب، روش‌ها متعددی برای طراحی وب سایت در جهان وجود دارد. یکی از این موارد طراحی سایت با وردپرس است یا با زبان نشانه گذاری html، که حسابی ذهن هارا درگیر کرده است. ما در این مقاله با بررسی مزایا و معایب و مشاوره در سفارش هرکدام به شما آگاهی کامل داده‌ایم باما در ادامه همراه باشید.

اگر نیاز به طراحی وب سایت، برای کسب و کار اینترنتی خود دارید و نمی‌دانید چه سایتی مناسب کسب و کار شماست، تیم کارشناس مهفا نت همواره منتظر شنیدن صدای گرم شماست.

Contact Form Demo (#8)

کدام برای راه اندازی وب سایت مناسب‌تر است؟ وردپرس یا html؟

طبق پرسش‌های فراوان از سمت کاربران عزیز مهفایی و کسانی که تجربه راه اندازی وب سایت را ندارند، ما سعی کردیم در بستر یک مقاله به بررسی بهتر بودن وردپرس یا html بپردازیم تا آگاهانه یک سایت حرفه‌ای برای کسب و کار اینترنتی خود راه اندازی کنید.

وردپرس یا html

همانطور که گفتیم به دلیل رشد فناوری‌ها، در سال‌های اخیر برای طراحی وب سایت نیاز به دانش برنامه نویسی بود ولی در حال حاضر مسیرهای متنوعی برای راه اندازی سایت وجود دارد چه از طریق سیستم‌های مدیریت محتوا مانند وردپرس چه زبان‌های برنامه نویسی مانند html.

ولی شما باید طبق نیازهای کسب و کار اینترنتی خود وب سایت را طراحی کنید، گاها طراحی سایت با وردپرس نیاز شماست و گاها طراحی سایت با کدنویسی، همه چیز به نیاز شما بستگی دارد ولی اگر می‌خواهید تفاوت طراحی سایت با وردپرس و html را بدانید و مقایسه کنید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.

تفاوت‌های وردپرس و html در لیست مقایسه

ویژگی html وردپرس
نوع وب سایت ایستا (static) پویا (dynamic)
نیاز به کد نویسی بله خیر
انعطاف پذیری بسیار زیاد ولی زمان بر کمی محدود ولی سریع
هزینه نگه داری کمتر بیشتر (افزونه ها و به روزرسانی ها)
سئو نیاز به بهینه سازی دستی افزونه های سئو
سرعت بارگزاری سریع تر بستگی به کد نویسی و افزونه ها

بررسی مزایای وردپرس نسبت به html

  • راه‌اندازی سریع: با استفاده از قالب‌ها و افزونه‌ها می‌توانید بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی سایت خود را بسازید.
  • مدیریت آسان محتوا: پنل مدیریت وردپرس بسیار کاربرپسند است و امکان اضافه کردن محتوا به‌راحتی انجام می‌شود.
  • قابلیت توسعه: با هزاران افزونه موجود، می‌توانید به‌راحتی امکانات جدیدی به سایت اضافه کنید.
  • جامعه کاربری بزرگ: تعداد زیادی از توسعه‌دهندگان، قالب‌ها و افزونه‌ها در دسترس هستند.
  • آپدیت‌های مکرر: وردپرس به‌روزرسانی‌های منظم برای بهبود امنیت و عملکرد ارائه می‌دهد.

html چیست؟ و آیا به تنهایی می‌شود با وب سایت طراحی کرد؟

html چیست؟ و آیا به تنهایی می‌شود با وب سایت طراحی کرد؟

یا (Hyper-Text Markup Language) یک زبان نشانه گذاری است که با کمک آن می‌توانید صفحات وب سایت را با کمک عناصر طراحی کنید. ولی html به تنهایی برای راه اندازی وب سایت کافی نیست. html فقط ساختار وب سایت را تشکیل می‌دهد و شما برای زیبا کردن وب سایت خود باید از زبان‌های برنامه نویسی css و javascript استفاده کنید.

css چیست؟

در یک نگاه کلی css به صورت بصری عمل می‌کند که ارتباط مستقیمی در زیبایی وب سایت شما دارد. و به عناصر و ساختاری که با html ساخته‌اید کمک می‌کند تا کاربران راحت‌تر با وب سایت تعامل داشته باشند.

java چیست؟

جاوا اسکریپت، برای ایجاد تعامل وب سایت قابل استفاده است و رفتارهای عناصر مختلف وب سایت شمارا در پاسخ عملکرد کاربر کنترل می‌کند.

بهتر است این موضوع را بدانید که html و css زبان‌های برنامه نویسی نیستند و فقط ساختار محتوای صفحه را تشکیل می‌دهند، در عین حال که جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی حرفه‌ای مبتنی بر منطق است.

وردپرس چیست؟ و چه تفاوتی با html دارد؟

وردپرس چیست؟ و چه تفاوتی با html دارد؟

سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک Cms منعطف بوده که با استفاده از آن می‌توانید هر نوع وب سایتی بدون دانش کد نویسی را راه اندازی کنید. تفاوت‌های زیادی بین سایت وردپرس و وب سایت‌هایی مانند html وجود دارد. شاید شما بتوانید با وردپرس تعامل بیشتری برقرار کنید و در تغییرات دادن سایت راحت‌تر از وب سایت html ای باشید، ولی باید نگهداری و رسیدگی به وب سایت وردپرسی را در نظر بگیرید، چرا که شما باید نگران بروزرسانی و سازگاری پلاگین‌های و قالب سایت باشید که در عین حال اگر سایت بروز نباشد ممکن است از لحاظ امنیتی به خطر بیوفتد.

ولی در سایت‌های html ای به دلیل پویا نبودن سایت و استاتیک بودن، شما نیازی به آپدیت قالب‌ها و پلاگین‌ها ندارید ولی برای کوچک‌ترین تغییرات در وب سایت باید با یک برنامه نویس حرفه‌ای تعامل داشته باشید.

در بین طراحی سایت با وردپرس یا  html کدام را انتخاب کنیم؟

شما با مطالعه مطالب بالا متوجه تفاوت طراحی سایت با وردپرس و یا html شده‌اید. اگر نیاز به وب سایتی دارید که نیاز به آپدیت‌های روزانه ندارد و می‌خواهید ایستا باشد، طراحی سایت با html گزینه مناسبی برای شماست.

اما اگر برای رشد کسب و کار خود ایده‌هایی در ذهن دارید، باید به شما بگویم که طراحی سایت با وردپرس می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باید چرا که برای توسعه و رشد کسب و کار اینترنتی خود نیاز دارید حتی روزانه وب سایت خود را آپدیت نگه دارید.

شما با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس، هر لحظه می‌توانید وب سایت خود را خودتان مدیریت کنید حتی بدون دانش یک خط کد نویسی و همچنین می‌توانید با یک کلیک صفحات مورد نیاز خود را بسازید.

همچنین وردپرس به دلیل داشتن افزونه‌های متعدد، می‌تواند مسیر شمارا راحت‌تر کند. به عنوان مثال اگر در حوزه سئو نیاز به کمک داشته باشید می‌توانید از افزونه‌های معروف yoast seo  وrank math  می‌توانید به راحتی پارامترهای سئو را در نظر بگیرید و استفاده بی نظیری داشته باشید. در نظر داشته باشید که اگر قصد طراحی سایت فروشگاهی داشته باشید، می‌توانید به راحتی از افزونه قدرتمند ووکامرس استفاده کنید و فروشگاه اینترنتی خود را به راحتی مدیریت کنید.

آیا مهفا نت می‌تواند نیاز خدمات طراحی سایت مارا برطرف کند؟

اگر نیاز به سایت با قالب اختصاصی و در عین حال با مدیریت راحت نیازدارید، می‌توانید در این حوزه از تیم برنامه نویسی ما کمک بگیرید چرا که تیم ما با درنظر گرفتن نیازهای کسب و کار و مدیریت راحت‌تر  شما وب سایت اختصاصی مناسب و با سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه اندازی می‌کند.

نویسنده: مهفا نت