یکی از بحث‌های جذاب حوزه کسب‌وکار اینترنتی تحت وب درباره این است که آیا کدام بهتر است؟ وردپرس یا php؟ برای راه‌اندازی وب‌سایت می‌توان از سیستم‌های مدیریت محتوا و زبان‌های برنامه‌نویسی متعددی استفاده کرد. یکی از زبان‌های برنامه‌نویسی آسان و کارآمد در طراحی وب‌سایت زبان php بوده و برای مدیریت محتوا، وردپرس است.

برای ارائه خدمات و فروش اینترنتی، همان‌طور که می‌دانید نیاز است تا یک وب‌سایت برای بیزینس خود داشته باشید.

همواره یکی از سؤالاتی که ذهن کسانی را که می‌خواهند وب‌سایت خود را راه‌اندازی کنند در گیر می‌کند این است که وردپرس بهتر است یا php؟ برای راه‌اندازی وب‌سایت، از کدنویسی استفاده کنند یا سیستم مدیریت محتوای وردپرس؟ ما در این مقاله به بررسی تفاوت طراحی سایت با وردپرس و php و رفع کردن سوالات شما پرداخته‌ایم، با ما در این مسیر همراه باشید.پ

در مرحله اول بهتر است که بدانیم

همان‌طور که می‌دانید، وردپرس با زبان برنامه‌نویسی PHP نوشته شده است، منظور ما در این مقاله از PHP، طراحی سایت اختصاصی بوده که بدون استفاده از CMS های آماده مانند وردپرس است.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس چیست؟

وردپرس (wordpress) یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) برای راه‌اندازی وب‌سایت است. در کل سیستم‌های مدیریت محتوا، ابزارهایی کار آمد تحت وب هستند که با کمک آنها بدون دانش کدنویسی، می‌توانید وب‌سایت خود را پیاده سازی کنید.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس چیست؟

در میان سیستم‌های مدیریت محتوا، وردپرس را می‌توان به عنوان یکی از محبوب‌ترین سیستم‌ها دانست که با زبان PHP برنامه‌نویسی شده است. وردپرس یک اپن سورس (متن باز) بوده که شما با داشتن دانش از زبان‌های برنامه‌نویسی HTML و Css و PHP، می‌توانید امکانات و ویژگی‌های به خصوصی را به راحتی با کدنویسی به قالب اختصاصی خود در وردپرس اضافه کنید.

وردپرس به شما ین امکان را می‌دهد که با کمک از افزونه‌ها، قالب‌ها و ابزارهایی که به صورت رایگان و پولی در دسترس هستند بتوانید امکانات و ویژگی‌های به خصوصی را به وب‌سایت خود اضافه کنید. شما با تهیه قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس، می‌توانید سایت‌هایی اعم از وب‌سایت فروشگاهی، وب‌سایت شرکتی، وب‌سایت شخصی و… راه‌اندازی کنید بدون اینکه نیاز به دانش کدنویسی داشته باشید.

زبان برنامه‌نویسی PHP چیست؟

PHP برخلاف وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای آماده برای راه‌اندازی وب‌سایت نیست، بلکه یک مسیر و زبان برنامه‌نویسی بوده که با کمک آن می‌توانید وب سایت‌های اختصاصی طراحی کنید. PHP توانایی این را دارد که شما بتوانید هر امکانات و قابلیت‌هایی که نیاز دارید را به وب‌سایت خود اضافه کنید. در حال حاضر زبان برنامه‌نویسی PHP یکی از محبوب‌ترین روش‌ها برای طراحی وب‌سایت اختصاصی است.

زبان برنامه‌نویسی PHP چیست؟

اگر نیاز به وب‌سایت ارزان و در عین حال اختصاصی دارید، تیم مهفا نت اینجاست تا با مشاوره رایگان طراحی سایت و استفاده از نیازهای شما، یک وب‌سایت ارزان و اختصاصی را در اختیار شما قرار دهد. منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم.

Contact Form Demo (#8)

وردپرس یا PHP؟ با کدام وب‌سایت بزنیم؟

در دنیای امروز، بسیاری از افراد برای ارائه خدمات و تجربه فروش اینترنتی تصمیم بر راه‌اندازی وب‌سایت دارند تا از رقبان خود در دنیای گسترده دیجیتال عقب نمانند. داشتن یک وب‌سایت خوب می‌تواند باعث رشد و پیشرفت کسب و کار شما شود. ولی سوال که این روزها ذهن هارا برای راه‌اندازی وب‌سایت درگیر کرده، این است که وب‌سایت را با PHP راه‌اندازی کنم یا وردپرس؟

ولی معمولاً افراد بین ساخت سایت با وردپرس یا PHP؟ مردد هستند، ما در ادامه این مقاله به بررسی مزایا و معایب وردپرس و PHP می‌پردازیم تا شما به راحتی بتوانید آگاهانه تصمیم خود را بگیرید.

تفاوت طراحی سایت با وردپرس و php

وردپرس یا php؟

مزیت برجسته وردپرس نسبت به PHP

یکی از مزایای برجستهٔ وردپرس نسبت به توسعهٔ اختصاصی با PHP، به‌روزرسانی‌های مکرر و منظم آن است. این به روزرسانی ها نه تنها به بهبود عملکرد و افزودن ویژگی‌های جدید منجر می‌شوند، بلکه نقش مهمی در افزایش امنیت وب سایت‌های مبتنی بر وردپرس ایفا می‌کنند.

به روزرسانی های منظم وردپرس به طور مستقیم بر افزایش امنیت وب سایت‌ ها تأثیر گذار هستند. هر نسخهٔ جدید با رفع اشکالات و حفره‌های امنیتی نسخه‌های قبلی همراه است. با این حال، هنوز تعداد قابل توجهی از وب سایت‌ها از نسخه‌های قدیمی استفاده می‌کنند که این موضوع می‌تواند آن‌ها را در معرض تهدیدات امنیتی قرار دهد.

نصب و مدیریت آسان وردپرس در مقابل به PHP

اگر دانش کدنویسی ندارید و به دنبال سایت با مدیریت و تولید محتوا و تغییرات ساده هستید، از بین وردپرس یا PHP شما باید گزینه اول را انتخاب کنید، چرا که سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس در ساده‌ترین روش خود قرار دارد و برای  تغییرات، شما فقط کافیست فیلم‌های آموزشی را مشاهده کنید.

مقایسه هزینه وردپرس با PHP

در یکی از بزرگ‌ترین مزایا و تفاوت بین وردپرس با PHP می‌توان به هزینه این دو اشاره کرد. وردپرس (wordpress) یک سیستم مدیریت محتوای آماده و رایگان است که نیازی نیست نسبت به آن هیچ هزینه‌ای بپردازید. شما فقط کافیست برای راه‌اندازی سایت با وردپرس در صورت نیاز هزینه اندکی نسبت به قالب و افزونه‌ها پرداخت کنید. که این هزینه‌ها نسبت به طراحی سایت با سیستم مدیریت اختصاصی PHP  بسیار ناچیز هست.

شما برای دسترسی راحت‌تر به تعرفه طراحی سایت با وردپرس در مجموعه مهفا می‌توانید با مشاهده صفحه هزینه ساخت سایت در گوگل می‌توانید به همه هزینه‌های اندک سایت دسترسی پیدا کنید. اگر دنبال سایت اختصاصی و ویژه مناسب کسب وکار خود هستید، تیم حرفه‌ای مهفا نت با استفاده از قالب‌های اختصاصی و سیستم مدیریت محتوای محبوب وردپرس، هزینه هارا برای مشتریان عزیز کاهش داده که در عین حال هم سایت اختصاصی و هم کم هزینه داشته باشید.

تاثیر سئو، در قیاس وردپرس یا PHP

تفاوت‌های سایت وردپرسی و کدنویسی فقط تا همینجای کار خلاصه نمی‌شود، یکی از مسائل مهم در مدت طولانی که اصلی‌ترین روش برای توسعه کسب و کار هاست، سئو وب‌سایت بوده، که در تفاوت وردپرس یا PHP ، وردپرس چندین مرحله جلو تراست.

وردپرس دارای افزونه‌های قدرتمندی از جمله یواست سئو (yoast seo) و رنک مث (rank math) است که می‌توانند در بهینه سازی سایت برای موتورهای جست و جوگر گوگل بسیار به شما کمک کنند. و دست شمارا در کنترل کردن و دسترسی پذیری سئو سایت باز بگذارند.

وردپرس بهتر است یا PHP؟

همان‌طور  که در بالا مزایای وردپرس را نسبت به PHP خواندید، نسبت به موضوعات بزرگی وردپرس در این رقابت برنده است، ولی بحث‌های چالش برانگیزی هم بین این دو، وردپرس یا PHP وجود دارد که بهتر است با آنها هم آشنا شویم. در ادامه با ما همراه شوید تا با مزایای طراحی وب‌سایت با PHP هم آشنا شویم.

توسعه نامحدود PHP نسبت به وردپرس

به دلیل اینکه php یک شیوه برنامه‌نویسی بوده و مناسب طراحی وب‌سایت است، شما می‌توانید بدون محدودیت در ویژگی‌ها و امکانات سایت، سایت خود را شخصی سازی کنید. و برای اینکار شما نیاز به دانش برنامه‌نویسی دارید، که بتوانید امکانات خود را به وب‌سایت خود اضافه کنید.

وب‌سایت داینامیک با PHP

در مقایسه وردپرس یا PHP در این زمینه PHP قدرت بالایی در سرعت تغییرات و پویا نمایی دارد. شما فرض کنید که یک سایت فروشگاهی طلافروشی دارید و شما نیازدارید همواره به صورت روزانه و یا ساعتی قیمت هارا تغییر دهید، در این زمینه شما باید بین وردپرس یا php به سراغ گزینه دوم بروید چرا که در تغییرات، سرعت فوق العاده ای در اختیار شما قرار می‌دهد.

لیست مقایسه وردپرس با PHP

ما با تهیه لیست مقایسه، سعی کرده‌ایم که به طور کاملاً خلاصه و مفید، اطلاعاتی در این باره به شما بدهیم تا زمان کمتری صرف مطالعه کنید.

مقایسه ها وردپرس PHP
نیاز به دانش کدنویسی کم زیاد
نیاز به زمان طراحی کم زیاد
هزینه طراحی سایت کم زیاد
سئو و بهینه سازی آسان دشوار
توسعه طراحی نسبتا محدود نامحدود
تجربه کاربری خوب خوب
امنیت در صورت رعایت به‌‎روزرسانی، خوب در صورت رعایت به‌ کدنویسی، خوب
تولید محتوا ساده بدون دانش خاصی نیازمند دانش

نتیجه گیری: کدام روش را برای راه‌اندازی وب‌سایت استفاده کنم؟ وردپرس یا PHP

نسبت وردپرس به PHP در مقایسه‌ها، وردپرس برنده کلی ماجراست، ولی با این حال شما باید به سراغ PHP بروید یا وردپرس، کاملاً به نیازهای کسب و کار شما بستگی دارد. شما با مقایسه و درک این دو روش جهت راه‌اندازی وب‌سایت باید ارزیابی کنید که کدام برای شما مناسب‌تر است.

اگر می‌خواهید وب سایت‌هایی با مقیاس کوچک و یا متوسط راه‌اندازی کنید، وردپرس می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد، ولی برای کسب و کارهای گسترده و پیچیده، PHP بسیار مفیدتر واقع شده است.

 ما در مجموعه مهفا، اینجا هستیم تا نیازهای شمارا اعم از سایت‌های شخصی، فروشگاهی، شرکتی و یا حتی آموزشی رفع کنیم، مهم نیست طراح سایت هستید یا صاحب کسب و کار، ما در مهفا نت همیشه منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم.

نویسنده: مهفا نت