اکثر نوجوان ها نگران بازار کار برنامه نویسی بوده و سوالاتی نظیر از اینکه بازار کار برنامه نویسی اشباع شده است یا ن؟ در ذهن خود دارند. ما در این مقاله با بررسی بازار کار برنامه نویسی در ایران، به شما مراحلی را می آموزیم که به راحتی بتوانید وارد بازار کار برنامه نویسی بشوید و مسیر هارا بیاموزید.

امروزه با پیشرفت چشم گیر فناوری ها شغل برنامه نویسی وب سایت به سرعت در حال به روزرسانی بوده و برای پیدا کردن شغل برنامه نویسی مناسب، نیاز دارید که مهارت و پشتکار بیشتری داشته باشید. چه به عنوان کسی که تازه می خواهد وارد حوزه برنامه نویسی بشود و یا فردی که به عنوان شغل جدیدی به آن فکر خواهد کرد.

مراحل ورود به بازار کار برنامه نویسی در ایران

مراحل ورود به بازار کار برنامه نویسی

با بررسی بازار کار برنامه نویسی، ما مراحل اولیه ای برای شما پیشنهاد می کنیم که با رعایت کردن آنها شما چند پله به ورود بازار کار برنامه نویسی می شوید مهم نیست که در ایران هستید یا در کشور های دیگر با رعایت این چند مرحله و گذراندن آنها شما به مراتب چند مرحله پیشرفت خواهید کرد، مراحل عبارتند از:

مهارت هایی که نیازدارید را بیاموزید:

با انتخاب مسیر برنامه نویسی، مطمعن شوید که مهارت های کافی برای ورود به بازار کار برنامه نویسی را دارید.

ساختن نمونه کار برنامه نویسی برای ورود به بازار کار در ایران:

شما با داشتن نمونه کار ها، به راحتی میتوانید در پلتفرم های آنلاین ورود کنید. پلتفرم ها با راهنمایی شما برای ساختن نمونه کار طراحی سایت نسبت به علایق و مهارت شما یک مرحله شمارا به دستیابی پروژه نزدیک تر میکنند، شما فقط کافیست در نمونه کارها را به رزومه خود اضافه کنید.

داشتن رزومه مناسب هر حوزه:

داشتن رزومه یک امر مهم در معرفی شما هست و شما با داشتن رزومه می توانید خودتان را به هرشخصی که نیازدارید معرفی کنید، ولی در حال حاضر و پیشنهاد مجموعه مهفا نت شما باید نسبت به هر حوزه به عنوان مثال: طراحی رابط کاربری وب سایت و طراحی سایت وردپرسی، رزومه به خصوص هر کدام را داشته باشید تا به راحتی بتوانید ارائه دهید.

ارتباطات و شبکه سازی:

یکی از امر های مهم در حوزه برنامه نویسی ارتباط گرفتن و شبکه سازی با افراد دیگرست، شما با شرکت در انجمن های آنلاین و یا ارتباط با برنامه نویسان دیگر به طور ناخواسته تجربیات مهمی را کسب می کنید که دیگران آنهارا انجام داده اند و باعث رشد چشمگیری برای شما می شود.

همیشه به دنبال یادگیری باشید:

برنامه نویسی، یک شغلی است که به طور مداوم در حال ارتقا و آپدیت است و شما باید در این حوزه به طور مداوم، روی مهارت های خود کار کنید و آنها را بهبود ببخشید.

مرحله آخر، مصاحبه

شما با انجام همه این مراحل، به راحتی چه به صورت استخدام و چه به صورت فریلنسری میتوانید به راحتی وارد بازار کار برنامه نویسی شوید.

ارتباط بازار کار برنامه نویسی با مشاغل برنامه نویسی

کافیست فقط به افراد موفق دقت کنید، افراد موفق با تمرکز کردن روی یک بخش از حوزه برنامه نویسی توانسته اند که متخصص آن حیطه شوند و به موفقیت برسند. شما به جای اینکه روی همه مشاغل برنامه نویسی تمرکز کنید کافیست یک بخش را که متناسب با سلیقه و توانایی شماست روی آن وقت بگذارید . با این روش به احتمال زیاد به راحتی وارد بازار کار برنامه نویسی خواهید شد چرا که شما متخصص آن بخش هستید.

انواع مشاغل برنامه نویسی در حال حاضر

انواع مشاغل برنامه نویسی در حال حاضر

در ادامه ما انواع شغل های برنامه نویسی و کاربرد آنها را برای شما توضیح داده تا به راحتی بتوانید مسیر کلی شغلی خود را انتخاب کنید.

  • توسعه دهنده انواع وب سایت: طرحان وب سایت و توسعه دهندگان وب، وب سایت هایی را راه اندازی میکنند که طراحی وب سایت در دو بخش فراند اند (front-end) طراحی رابط کاربری و بک اند (back-end) پاسخ و منطق سمت سرور هستند.
  • توسعه دهنده اپلیکیشن موبایل: توسعه دهندگان اپلیکیشن با استفاده از زبان های برنامه نویسی اپلیکیشن هایی در تحت سیستم عامل موبایل ها طراحی و اجرا می کنند.
  • طراح ui و ux : طراحان ui درگیر ظاهری وب سایت و زیبایی هستند و طراحان ui با رابط کاربری و تجربه کاربری درگیر هستند که در فروش و تعامل کاربر هردو بسیار موثر است.
  • هوش مصنوعی و علم داده ها: در حال حاضر در مشاغل برنامه نویسی، داغ ترین و به روزترین حوزه در ارتباط با هوش مصنوعی است، حوزه هوش مصنوعی به طور مداوم و گسترده در حال به روز شدن است و یکی از محبوب ترین حوزه در بخش برنامه نویسی است.
  • امنیت و تحلیلگر سایبری: یکی از پرکاربرد ترین بخش ها، تحلیل امنیت است که از شبکه ها در برابر دسترسی های غیر مجاز محافظت میکنند و عملکرد تست نفوذ را تست می کنند.

چرا برنامه نویس باید به صورت مستمر یادگیری داشته باشد؟

مسئله یادگیری مستمر برنامه نویس یه بحث بسیار ساده است چرا که با رشد فناوری ها و تکنولوژی ها شما باید به صورت پیوسته و مستمر یادگیری را در برنامه های خود قرار دهید تا به طور کامل در توانایی های حل مسائل، درک فناوری های جدید و استفاده از آنهاست. یکی از کلید های یادگیری مستمر در این حوزه انگیزه و علاقه شما بوده و کمک بسیاری می تواند به شما بکند.

ضرورت برنامه نویس در داشتن سایت شخصی

ضرورت برنامه نویس در داشتن سایت شخصی

در حال حاضر، داشتن یک وب سایت مزیت های به خصوصی دارد مخصوصا برای یک برنامه نویس، وب سایت یک ابزار قدرتمند برای تثبیت حضور شما در بستر اینترنتی است. داشتن یک وب سایت به عنوان یک نمونه کار قوی عمل میکند که در آن شما به راحتی نمونه کار های خود و تجربیات و مهارت هایتان را به اشتراک می گذارید و باعث اعتماد سازی بالاتری می شود. شما ن تنها خود را معرفی میکنید بلکه می توانید پل های ارتباطی برای خود ایجاد کنید.

مطالب پیشنهادی : مدت زمان یادگیری برنامه نویسی با روش های مختلف

نتیجه گیری

هدف تیم تولید محتوای مهفا، ارائه و هموار کردن مسیر برای بهبود در روند تحویل پروژه و استخدامی شماست. با پذیرش تجربیات، اصلاح رویکرد در بازار کار برنامه نویسی، ساخت و راه اندازی وب سایت و انجام این مسائل به راحتی می توانید در این حوزه رشد کنید و تاثیر این رشد را در خود به راحتی خواهید دید.

خوب است که بدانید مسیر بازار کار برنامه نویسی به طور کل، مسیری است که ممکن است برای رسیدن به اهداف و علایق خود به موانعی برخورد کنید. تیم مهفا اینجاست تا به صورت اگاهانه شمارا راهنمایی کنند. می توانید برای رفع ابهاماتی که در این مقاله برای شما رفع نشد در قالب دیدگاه سوالات خود را بپرسید. منتظر حضور گرم شما هستیم.

نویسنده: مهفا نت